Zrzutka.pl na płytę "Moniuszko Tour" - DORZUĆ SIĘ!!!

Moniuszko na orkiestrę PERKUSYJNĄ i CHÓRY? Słyszeliście coś takiego?! A my to zrobiliśmy i wyszło ZNAKOMICIE! Teraz chcemy te wyjątkowe aranżacje w wykonaniu 60 muzyków uwiecznić na płycie. Pomóżcie nam!

"Moniuszko Tour" to cykl koncertów, przygotowanych przez Fundację AVE z okazji 200. rocznicy urodzin Stanisława Moniuszki. Prezentowaliśmy je w kościołach warszawskiej Białołęki. Każdy z nich zgromadził kilkusetosobową publikę, która na końcu za każdym razem nagradzała nasze wykonania owacjami na stojąco!!!

Bardzo chcielibyśmy tę muzykę uwiecznić na płycie CD i dać ją WAM!!! Chcemy wydać płytę "Moniuszko Tour" w nakładzie 3 tys. egz. i rozdać Ją naszym przyjaciołom oraz mieszkańcom Białołęki. Same koncerty sporo nas kosztowały. Dzięki wsparciu Programu Niepodległa oraz m.st. Warszawa, a także środkom z 1% Fundacji AVE udało się je sfinansować, ale na płytę nie mamy już pieniędzy. A warto ją przygotować. Stąd - nasza prośba do Państwa!

Dorzucicie się? Dla darczyńców przewidzieliśmy upominki.

Link do zrzutki: https://zrzutka.pl/92h7gd

Udostępniajcie!!! Z góry dziękujemy!